Speakers Academy

Home / Speakers Academy

(Dutch only)

Edwin Valent is sinds juli 2016 aangesloten als spreker bij de zeer gerespecteerde 'Speakers Academy' en als zodanig beschikbaar voor lezingen, workshops of als dagvoorzitter. Edwin's specialisatie is vanzelfsprekend (cross)media, digitale transformatie, OTT en innovatie. Interesse? Kijk op zijn profielpagina bij Speakers Academy of vraag meer info aan via edwinvalent@speakersacademy.nl.  


Samenvatting:
Edwin Valent is media ondernemer, eigenaar van het digitaal transformatie bureau Bruut Productions en van een vers visual radio station: BruteBeats. Verwierf bekendheid als succesvol directielid van VARA, LBi en SBS Broadcasting en zijn vooruitstrevende werkzaamheden bij MTV, TMF, VPRO en Talpa.

Een connector, inspirator, innovator, strateeg en accelerator. Edwin kan teruggrijpen op een enorme rugzak aan mediakennis en -ervaring, zit middenin de praktijk en heeft zijn blik op de toekomst. Kan putten uit vele succesvolle geïntegreerde cases. Ruime ervaring in presenteren, inspireren en enthousiasmeren, interviewen en strategisch denken. Altijd recht voor zijn raap, met veel enthousiasme en humor. [meer info]

 

speakers

More Projects