NPO 3FM & SERIOUS REQUEST 2017

Home / NPO 3FM & SERIOUS REQUEST 2017

BRUUT'S OPDRACHT @ NPO 3FM & SERIOUS REQUEST 2017


De afgelopen maanden heeft Bruut Productions een mooie opdracht afgerond bij NPO 3FM. Edwin Valent was van augustus t/m december 2017 interim-zendermanager 3FM en eindverantwoordelijke voor Serious Request 2017. In 2016 had Bruut Productions voor NPO 3FM al de digitale transformatie voorbereid. 

Samen met het 3FM team en onze technische BRUUT specialist Ton de Jong hebben we het voor elkaar gekregen een nieuw fundament te leggen om 3FM in 2018 weer on top te krijgen. Zo is in de afgelopen maanden zelfs al een flinke stijging in de doelgroep (15-35 jaar) bewerkstelligd. En een langere luistertijd van 30 minuten in de dezelfde doelgroep en een fikse stijging in online bereik (nu 2 miljoen gebruikers) gerealiseerd. Het laatste middels een nieuwe online contentstrategie en een nieuw digitaal platform. Daarbij zit er een fris en vakkundig team bij 3FM dat deze eerste lichtpunten in 2018 zeker verder gaat verzilveren. 

Daarnaast heeft Edwin met een prachtig vakkundig NPO team, Backbone, Gemeente Apeldoorn en het Rode Kruis in 4 maanden het Glazen Huis evenement Serious Request 2017 neergezet als een opgefriste editie waar de focus veel meer lag op de jonge doelgroep, individuen in actie te brengen om de wereld een stukje beter te maken (i.p.v. bedrijven te mobiliseren) en een crossmediale aanpak met ook andere NPO-merken. Een hoge waardering, een half miljoen bezoekers in Apeldoorn, op alle platformen groot bereik en 5 miljoen euro voor het Rode Kruis om families die zijn verscheurd door rampen en oorlog weer bij elkaar te brengen. Trots dat wij daar als Bruut Productions ons steentje aan bij konden dragen. 

Edwin gaat deze week weer verder met een compleet andere opdracht: de Dutch Basketball League, alwaar hij de digitale transformatie gaat leiden. Bruut terugkijkend op een gaaf en succesvol project bij 3FM en de wetenschap dat dit talentvolle team de weg naar voren heeft gevonden! 

 

apeldoorn serious request 2017 3fm

artikel 1 radiofreak serious request 3fm

artikel rtl nieuws serious request 2017 3fm

de stentor serious request 2017 3fm

#interimmanagement #events #seriousrequest #digitaltransformation #youth #branding #holistic #approach #organisation #infrastructure #strategy

More Projects